ADVERTEREN
OP SOCIAL MEDIA

Adverteren op social media wordt steeds belangrijker. Helaas ziet slechts 4% van jouw fans de berichten die je op Facebook plaatst.
Adverteren op social media heeft vele voordelen!

Ja! Ik wil meer klanten door te adverteren op social media.

Waarom adverteren op social media?

Er zijn genoeg redenen om te adverteren op social media. De belangrijkste redenen staan hier beschreven:

Stel: Je hebt 1.000 fans op Facebook en je wil iets met hen communiceren. Een nieuwe menukaart, een uitnodiging voor een modeshow of iets anders wat je jouw doelgroep wil laten weten! Helaas. Van de 1.000 fans zien slechts 40 mensen jouw bericht.  

Adverteren op social media heeft gelukkig veel voordelen. Één daarvan is dat de kosten laag zijn. Zo bereik je voor slechts €5,- gemiddeld 1.000 personen. Dit is al 25x meer dan in het voorbeeld hierboven.

Het bereik op social media lijkt oneindig. Wereldwijd maken 2,5 miljard mensen gebruik van social media. In Nederland heeft Facebook 10,1 miljoen gebruikers. Instagram groeit het snelst en heeft inmiddels 4,9 miljoen gebruikers. Ook LinkedIn groeit nog steeds en heeft 4,6 miljoen gebruikers op het platform.

Je wil je advertenties natuurlijk niet aan al deze miljoenen gebruikers laten zien. Gelukkig kunnen we de doelgroep tot in de perfectie bepalen. Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties alleen worden getoond aan de mensen uit jouw doelgroep.
We kunnen selecteren op: geslacht, leeftijd, woonplaats, werk, opleiding, hobby’s en nog veel meer.

Wij adviseren wat de mogelijkheden zijn. Samen bepalen we welke doelgroep en welk budget het beste bij jouw bedrijf of merk past.

Iedereen heeft het wel eens gehad.  Heb je net een website bezocht, krijg je van dat bedrijf ’toevallig’ een advertentie te zien op Facebook of Instagram. Uiteraard is dit niet toevallig. Dit is een re-marketing campagne. Dit is natuurlijk heel interessant om ook te doen! Grote kans dat de bezoeker van jouwe website al geïnteresseerd is in jouw producten of diensten. Een aankoop is dus heel dichtbij.

Pay to Play!
Het organische bereik van je bedrijfspagina wordt ieder jaar minder. Wil je als bedrijf opvallen op social media? Dan zul je moeten adverteren.

Adverteren op social media

Ja ik wil adverteren op social media!

Ben je overtuigd van de kracht van adverteren op social media? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden. Welke social media we het beste kunnen inzetten, hoe de advertenties eruit komen te zien en wat de kosten zijn.

Je kan ons telefonisch, per email of WhatsApp bereiken. Of vul het formulier in.

Social media strategie

We gaan niet zomaar wat advertenties plaatsen op verschillende social media-kanalen. Eerst bepalen we wat het doel van de advertenties is. Hoe ziet de doelgroep eruit? Op welke social media-kanalen vinden we die? En tot slot; hoe zorgen we ervoor dat de advertentie zorgen voor meer klanten!

Naamsbekendheid

Linkadvertentie

Naamsbekendheid genereren is vaak stap 1 in het proces. Hiervoor maken we een linkadvertentie op.

Een linkadvertentie zorgt voor meer bezoekers naar je website. Het doel van de advertentie is om ervoor te zorgen dat de doelgroep kennismaakt maak het bedrijf, product of dienst.

Informeren

Carrouseladvertentie & Canvasadvertentie

Vervolgens willen we de potentiële klant informeren!

In een carrouseladvertentie of een canvasadvertentie kun je meerdere afbeeldingen laten zien. Je kunt de toekomstige klant verder informeren over de producten of diensten.

Aankoop!

Actieadvertentie & leadadvertentie

Hier draait het allemaal om. De laatste stap! Het zorgen voor meer klanten!

Hiervoor wordt een actieadvertentie of een leadadvertentie gebruikt. Ook is het inzetten van influencers in deze fase een goede optie!

Wat kost adverteren op social media?

Adverteren op Facebook, Instagram of andere sociale media heeft vele voordelen. Één van de voordelen is dat je veel mensen uit de doelgroep kunt bereiken met een klein budget.

De exacte kosten van een campagne op social media hangt af van verschillende factoren. Het is niet mogelijk om hier een voorbeeld van te geven. Uiteraard bespreken we – geheel vrijblijvend – jouw wensen. 

Vragen over adverteren op social media?

Misschien ook interessant voor jou?

WEBSITE LATEN MAKEN

WEBSITE LATEN MAKEN

Van website bezoek naar klant! Meer klanten via internet door een professionele website.
MEER INFORMATIE

HOGER IN GOOGLE KOMEN

HOGER IN GOOGLE

Wil je hoger in Google komen met je bestaande website? Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden.
MEER INFORMATIE

LOGO & COMPLETE HUISSTIJL

LOGO & HUISSTIJL

Ben je op zoek naar een nieuw logo? Of mag je huisstijl wel weer een keer opgefrist worden?
MEER INFORMATIE

GRATIS CHECK!

Vul het formulier in en ontvang een gratis check van jouw online zichtbaarheid.
Iedere aanvraag wordt individueel en persoonlijk behandeld.

Online kijken en offline kopen.
Steeds vaker begint de consument de zoektocht naar een product of dienst online.
Online goed vindbaar én bereikbaar zijn is in 2020 belangrijker dan ooit.