Website laten maken Lisse

Ja! Ik wil meer klanten door een nieuwe website.

Een website is - al heel lang - veel meer dan slechts een online visitekaartje.

Als je een website laat maken, is je website jouw beste verkoper. Wij maken websites waar bezoekers veranderen in klanten.

Waarom een website (lokaal) laten maken?

persoonlijk contact

snel schakelen

kennis van de omgeving

Een website is de basis van de online zichtbaarheid van jouw onderneming. Je kunt klanten laten zien wat je doet, hoe je iets doet en waarom! Meer redenen om een website te laten maken zijn:

Website laten maken Lisse

Ben jij een ondernemer uit Lisse en wil je een website laten maken? Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Jij ook? 

Resultaat op korte- en lange termijn door beter online vindbaar te zijn. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Bel, mail, WhatsApp of vul het formulier in! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ons werk voor klanten in Lisse!

Voor Elka Air B.V. – gevestigd in Lisse – hebben we deze prachtige portal mogen maken. De portal zorgt voor een betere en snellere verwerking van de werkbonnen.

Bekijk alle websites die wij gemaakt hebben.

Hoe zorgen wij ervoor dat onze websites aan deze punten voldoen?

Snelheid website

BOOST! your business werkt samen met de snelste én betrouwbaarste hostingpartij ter wereld! Bij het opleveren sturen wij altijd een snelheidsrapport mee.
Een snelle website zorgt voor meer klanten!

Waarom is snelheid zo belangrijk?

Website voor alle apparaten

Jouw nieuwe website wordt volledig 'responsive' gemaakt. Dit betekent dat ieder apparaat een eigen ontwerp krijgt. Op iedere computer, laptop, tablet of smartphone werkt de website dus perfect!

Meer informatie over responsive?

Veilige HTTPS encryptie

Alle websites die wij maken zijn beveiligd met HTTPS (S van secure). De bezoekers zijn hierdoor verzekerd dat er niemand anders meekijkt. Google vindt HTTPS ook belangrijk. In 2019 waren 97% van alle resultaten op pagina 1 beveiligd met HTTPS.

Meer over veiligheid.

Gebouwd voor Google

Hoog in Google staan begint met een website die gebouwd is volgens de juiste methoden. Wij bouwen 100% Google-vriendelijk. Pas daarna gaan we aan de slag met de beste online teksten.

Alle informatie over dit onderwerp.

Koppelingen met social media

Jouw fans op social media wil je natuurlijk naar je website hebben. Maar je wilt de bezoekers ook laten zien wat je op social media doet. Wij plaatsen de social media links op de juiste plaats voor de beste communicatie.

Alles over social media koppelingen.

Goede paginanavigatie

Je wil natuurlijk dat de bezoekers zo lang mogelijk blijven. Een logische paginanavigatie is daarom erg belangrijk. Bezoekers die meerdere pagina's bekijken blijven langer op de site. Meer kans op actie!

Meer redenen voor een goede paginanavigatie?

Call to actions

Waar het eigenlijk allemaal om draait! Onze websites zorgen voor verkoop. Wij plaatsen op de juiste plekken formulieren en pop-ups. Ook zorgen we voor de juiste contactmogelijkheden. Denk aan telefoon-, email-, WhatsApp- en chatopties.

Meer leads, meer klanten!

Pakkende teksten

Pakkende teksten die mensen willen lezen zorgen ervoor dat bezoekers langer op je website blijven. BOOST! your business schrijft teksten die pakkend zijn maar - even belangrijk - ook scoren in Google.

Meer over copywriting.

Ja ik wil een professionele website laten maken!

Resultaat op korte- en lange termijn door beter online vindbaar te zijn. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Bel, mail, WhatsApp of vul het formulier in! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost een website laten maken?

Graag praten we liever over wat een website oplevert. Meer winkelbezoeken, aanvragen van potentiële klanten en meer verkopen. Maar natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat het laten maken van een website kost.

Wat de kosten van een nieuwe website zijn hangt af van verschillende factoren. Hoeveel pagina’s komen er op de website? Heb je al pakkende teksten die de belangrijkste zoektermen bevatten? Zijn er al foto’s beschikbaar die je wilt gebruiken? Is er sprake van maatwerk?

Om je toch een idee te geven van de kosten van een website, vind je hieronder drie voorbeelden. 

Heb je andere wensen? Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Wij beantwoorden je vragen graag en gaan het liefst een gesprek aan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Prijzen van een professionele website.

COMPLEET
EN MEEST GEKOZEN

Een uitgebreide professionele website.
1.750
 • Tot 10 pagina's
 • Tot 10 e-mailadressen
 • Super snelle website & hosting
 • 100% geschikt voor alle apparaten
 • Beveiligd met HTTPS encryptie
 • Google-vriendelijk gebouwd
 • Koppeling met jouw social media
 • Geoptimaliseerde paginanavigatie
 • Call to actions op maat
 • Optioneel: Alle maatwerk

OP MAAT
GEMAAKTE WEBSITE

Een professionele website voor iedereen!
1.250
 • Tot 5 pagina's
 • Tot 5 e-mailadressen
 • Super snelle website & hosting
 • 100% geschikt voor alle apparaten
 • Beveiligd met HTTPS encryptie
 • Google-vriendelijk gebouwd
 • Koppeling met jouw social media
 • Geoptimaliseerde paginanavigatie
 • Call to actions op maat
 • Optioneel: Alle maatwerk

ALLES EROP EN ERAAN! ZONDER ZORGEN.

Een professionele website, teksten en fotografie!
2.750
 • Tot 10 pagina's
 • Tot 10 e-mailadressen
 • Super snelle website & hosting
 • 100% geschikt voor alle apparaten
 • Beveiligd met HTTPS encryptie
 • Google-vriendelijk gebouwd
 • Koppeling met jouw social media
 • Geoptimaliseerde paginanavigatie
 • Call to actions op maat
 • Optioneel: Alle maatwerk
Een website laten maken.

Vragen over de kosten van een nieuwe website?

Uiteraard heb je hier nog vragen over! Stel deze gerust.

Wij hebben ook heel veel vragen over jou en jouw bedrijf. We spreken graag met je af om jouw wensen te bespreken. 

Bel, WhatsApp of mail ons! Of vul het formulier.

1. Snelheid van een website.

De snelheid is heel erg belangrijk. Zowel voor de gebruikerservaring als voor de positie in Google.

Waarom moet je website supersnel zijn?

Wanneer er langer dan 2 seconden gewacht moet worden om de pagina in te laden, is 40% van je bezoekers helaas al afgehaakt. Je kan je voorstellen dat dit op jaarbasis heel veel bezoekers en dus (potentiële) klanten kost!

Daarnaast krijgt Google na een kort bezoek een seintje. Blijkbaar heeft de bezoeker niet gevonden waar naar gezocht werd… Google zal je daarom lager gaan plaatsen in de zoekresultaten.

 

Hoe maken wij je website supersnel?

Ten eerste brengen wij al onze website onder bij de snelste hostingpartij wereldwijd. Onze hostingpartij werkt met de meest innovatieve snelheidstechnologieën: SSD, HTTP/2, PHP7, NGINX+.

Ten tweede is het belangrijk om de pagina’s ‘licht’ te houden. Wij optimaliseren alle afbeeldingen speciaal voor het internet. Ook wanneer je meerdere afbeelding of zelfs filmpjes wil laten zien.

2. Ontwerp voor alle apparaten.

‘Mobile first’ en ‘responsive design’ zijn de veel gebruikte Engelse termen voor dit onderwerp. Het komt echter beide op hetzelfde neer. Een website moet tegenwoordig geschikt zijn voor alle soorten en maten computers, laptops, tablets en telefoons.

 

Waarom moet je website ‘responsive’ zijn?

Een website moet dus net zo goed werken op een vaste computer als op een laptop, mobiele telefoon of tablet. Maar waarom?

 

Website gemaakt voor Timmerbedrijf Bommezijn 

We gebruiken steeds vaker internet op onze mobiele telefoon. In 2019 zijn er zelfs meer zoekopdrachten gedaan op een mobiele telefoon dan op een vaste computer.

Wanneer het niet goed werkt op alle apparaten haken er bezoekers af. Simpelweg omdat de website niet goed functioneert op het apparaat dat zij op dat moment gebruiken.

 

Hoe maken wij je website geschikt voor alle apparaten?

Wij maken voor alle apparaten een uniek ontwerp! Aangezien Google sinds 2019 uitgaat het ‘mobile first’ principe, is een mobiel apparaat ook ons uitgangspunt. 

Wanneer het unieke ontwerp voor een mobiele telefoon ontwikkeld en akkoord is gaan we dit ontwerp opnieuw opbouwen voor alle andere apparaten.

3. Website met veilige HTTPS encryptie.

Wanneer je linksboven in je scherm een slotje ziet staan betekent het dat je website is beveiligd met een SSL-certificaat. Door dit slotje is de verbinding beveiligd en kan je veilig data uitwisselen.

 

Waarom is HTTPS zo belangrijk?

Wij vinden de veiligheid van jou en je bezoekers op internet heel erg belangrijk. Gelukkig denkt Google er exact hetzelfde over. Een onderzoek uit 2019 heeft namelijk aangetoond dat maar liefst 97% van alle websites op pagina 1 van de zoekresultaten in Google beveiligd zijn met HTTPS.

Uiteraard zijn al onze zorgen wij voor de beste beveiliging. Veilig voor jou, je bezoekers én hoger in Google. Wat wil je nog meer?

 

Wat kost een SSL-certificaat?

Wij vinden de veiligheid zo belangrijk, dat dit gratis in ons hostingpakket zit. Ons complete hostingpakket kost €10,- per maand en is dus écht compleet!

4. Website gebouwd voor Google.

Je bent dagen bezig geweest met de beste online teksten en nog sta je niet hoog in Google. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Één van de redenen kan zijn dat jouw website niet Google-vriendelijk gebouwd is. Google ‘begrijpt’ de structuur niet!

 

Hoe bouw je voor Google?

Wij bouwen websites die makkelijk door Google gelezen en begrepen worden. Daarnaast leveren wij altijd de paginastructuur aan bij Google. Dit doen wij als volgt:

1. Ten eerste maken we een XML sitemap.
2. Ten tweede maken een Google Search Console account voor je aan.
3. Vervolgens uploaden we de sitemap naar je account.
4. Daarna begrijpt Google nog sneller en beter hoe je website is opgebouwd.

Beter vindbaar in Google

Teksten en afbeeldingen.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat al jouw teksten beschikken over de juiste ‘waarden’. De belangrijkste teksten worden in de kop geplaatst. Meestal de titel van de pagina. Vervolgens bouwen we de teksten op in sub-koppen.

Google kan geen afbeeldingen ‘lezen’. Daarom geven wij alle afbeeldingen de juiste ALT-tekst (een tekst die je niet ziet maar wel door Google gelezen wordt) mee aan alle afbeeldingen. Hierdoor snapt Google wat jij bedoelt met de afbeeldingen op je website en kan je ook op je afbeeldingen worden gevonden in Google.

5. Website koppelen met social media.

Via jouw social media-kanalen hou je jouw doelgroep op de hoogte van de laatste acties en ontwikkelingen.

 

Automatische koppeling met Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn.

Samen kijken we hoe we het beste jouw social media-kanalen kunnen integreren. Er zijn vele opties die wij naar wens kunnen inbouwen. 

Enkele voorbeelden:

– We kunnen ervoor zorgen dat jouw laatste berichten ook (automatisch) op je website komen.
– Bezoekers kunnen je een ‘like’ geven vanaf de website.
– Op strategische plekken kunnen we buttons plaatsen voor meer verkeer op je Facebook, Instagram of LinkedIn.

 

Groot bereik via social media?

Wil je snel meer potentiële klanten of een grotere naamsbekendheid? Kijk is wat we voor je kunnen doen door te adverteren op social media. Vanaf €5,- kun je al 1.000 personen uit jouw doelgroep en jouw omgeving bereiken.

6. Website met  een goede paginanavigatie.

Een goede paginanavigatie is belangrijk om de duur én de effectiviteit van het bezoek aan jouw website zo optimaal mogelijk te maken. 

Wij baseren onze paginanavigatie op meerdere onderzoeken. Er zijn vele onderzoeken gedaan naar het klikgedrag, bewegingsgedrag van de muis en de scroll-diepte. 

Door deze onderzoeken weten wij precies waar de belangrijkste knoppen en teksten moeten staan. Waar klikken mensen op die een website bezoeken? Hoeveel procent van een webpagina wordt gemiddeld bekeken?

7. Call to actions.

Wanneer de snelheid top is, alle apparaten een goed werkt, veilig is én er bezoekers komen via Google en social media begint het pas. Nu is het tijd voor actie!

We willen van deze bezoekers natuurlijk klanten maken! Dit doen we door contact op te laten nemen, reserveringen te laten maken, zorgen dat ze een bestelling doen of informatie bij jou opvragen en gegevens achterlaten. 

 

Wat zijn call to actions?

Call to actions zijn knoppen, links, formulieren, afrekenknoppen, reserveringstools, etc die van een bezoeker een (potentiële) klant maken. Alles wat ervoor zorgt dat een bezoeker veranderd in een (potentiële) klant. 

 

Hoe maken we van een bezoeker een (potentiële) klant?

Zoals eerder beschreven is een goede paginanavigatie van groot belang. Wij plaatsen de call to actions op de plekken waar bezoekers ook daadwerkelijk komen, met de muis naartoe bewegen én klikken! Dit baseren wij, zoals gezegd, op verschillende (heatmap-)onderzoeken. 

8. Pakkende teksten.

Boeiende/pakkende teksten zijn belangrijk om je bezoekers te boeien én om te scoren in Google. Maak jij al gebruik van de juiste zoekwoorden? Zijn jouw teksten pakkend en wil je blijven lezen?

 

De teksten voor jouw website.

Uiteraard kun je zelf teksten aanleveren. Wij zorgen ervoor dat de teksten op de juiste manier geplaatst worden.

Je kan er ook voor kiezen om jouw teksten professioneel te laten schrijven. Wij schrijven onze teksten op basis van het piramide-model. We hebben al veel klanten geholpen met overtuigende online teksten. 

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor professionele teksten?

Vragen over een nieuwe website?

Klanten die al een website hebben laten maken.

Misschien ook interessant voor jou?

HOGER IN GOOGLE

HOGER IN GOOGLE

Wil je hoger in Google komen met je bestaande website?
Wij zorgen hiervoor!
Meer informatie

ADVERTEER OP SOCIAL MEDIA

ADVERTEER OP SOCIAL MEDIA

Wil je meer bezoekers naar je website of naar je winkel?
Dit wil ik!

LOGO & COMPLETE HUISSTIJL

LOGO & HUISSTIJL

Ben je op zoek naar een nieuw logo? Of mag je huisstijl wel weer een keer opgefrist worden?
Jazeker :)

GRATIS CHECK!

Vul het formulier in en ontvang een gratis check van jouw online zichtbaarheid.
Iedere aanvraag wordt individueel en persoonlijk behandeld.

Online kijken en offline kopen.
Steeds vaker begint de consument de zoektocht naar een product of dienst online.
Online goed vindbaar én bereikbaar zijn is in 2020 belangrijker dan ooit.